Eladás Három hálószobás lakás, herceg novi, Herceg Novi, Montenegro, Sveta bubala 6

Eladás - Cod. 27439

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 134 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 3

Tulajdonostól eladó! Kiemelkedő teljesen berendezett penthouse 134 + 10 m2-es, egy gyönyörű hely Herceg Novi.Discount ár 270 000-220 000 €!
100 m-re a tenger csodálatos kilátással a tengerre.

A penthouse lakás benyújtott és a tulajdonosi igazolás kérésre.

Intercom, két De Luxe fürdőszoba, egy hatalmas nappali 41 m2 (tengerre néző), felszerelt hálószoba szekrények (egy hálószoba szoba tengerre néző), kábel TV és internet, mosógép, mosogatógép, új hűtőszekrény teljes kapacitás 529 literes (négyajtós), elektromos tűzhely és gáz főzőlap, három légkondicionáló, kandalló - fatüzelésű kályha, LCD TV-vel, tároló helyiség a tetőtérben 10m2 + (134 m2-es lakás), szép erkéllyel, panorámás kilátás nyílik a tengerre, az erkélyen van egy napellenző, terasz, megbízható vízellátást, kiegészítő üzemanyagtartály 1000 liter elektromos szivattyú, galéria otthoni iroda, könyvtár, található, a legfelső emeleten.

A lakás jól megvilágított a napfény, kiváló hőszigetelés és az új alumínium ablakok. A tető megfelelően történik a legújabb előírásoknak. Mi használt anyag az olasz cég ISOTEC, amelyek garantálják 50 éves hőszigetelés és vízszigetelés.

Penthouse egység fokozott kényelmet. De ez is lehet osztani két különálló lakás. Az építkezés ideje alatt, tettünk egy terv erre.

Ideális lakás a gyönyörű város 650 éves. A város a nap, a mimóza, költők és művészek. Része a város, ahol a lakás található, az úgynevezett "Topla". "Topla" a montenegrói, azt jelenti, "meleg". Azok, akik itt élnek a téli tudja a legjobban, hogy miért van ez így. A közvetlen közelében a penthouse egy modern négycsillagos Hotel Sun Resort. Ezen túlmenően, a közvetlen közelében a lakás a ház híres jugoszláv író és a Nobel-díjas Ivo Andric. A penthouse közel van minden fontos létesítmény: rendőrség, az egészségügyi központ, múzeum, teniszpályák. Ugyanakkor, teljesen elszigetelve a forgalom és a zaj. A penthouse távol van tömegközlekedés 150 m. Híres fizioterápiás intézet és a rehabilitáció, Dr. Simo Milosevic 1,5 km-re. ezenkívül egy sportközpont, olimpiai medence, az orosz ortodox egyház a parttól 1,5 km-re két nemzetközi repülőtér, Tivat és Dubrovnik (Horvátország), 23 és 27 km-re.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB