Eladás Egy hálószobás lakás, herceg novi, Herceg Novi, Montenegro, Sava Bajkovica 19A

Eladás - Cod. 38334

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 4

Egy ház megvásárlása miatt gyönyörű tetőtéri lakásunkat értékesítjük Herceg Noviben.

Ez a montenegrói tengerparti város, amely a horvát Dubrovniktól 50 km-re délre fekszik, 10 km-re a horvát határtól, Montenegró kulturális fővárosa. Ez szintén jelentős montenegrói turisztikai célpont. Jól ismert gyógy- és egészségközpontként; A közeli Igalo bőséges gyógyító tengeri iszap, az úgynevezett "fehérjsko blato" (Igalo sár) és az ásványvízforrások, az úgynevezett "fehérjske slatine" (Igalo vízforrások). Tivat repülőtér (Montenegró) - 23 km, Dubrovnik repülőtér (Horvátország) - 30 km. Így Herceg Novi jól kapcsolódik az Egyesült Királysághoz, Franciaországhoz, Németországhoz. Nyáron számos rendszeres és charter járatot adnak hozzá az európai úti célokhoz.
Az apartman 60 nm-es, valamint egy 10 nm-es terasz, egy 3,4 nm-es erkély, egy 5 nm-es tetőtér.


Az apartmanban 1 hálószoba 10 m2, 27 m2-es nappali-konyha, kombinált mellékhelyiség zuhanyzóval, tágas hall-folyosó.
A tágas, déli fekvésű terasz lenyűgöző kilátást nyújt a Kotori-öböl bejáratára. A teraszon eső és napsugárzók találhatók.
Az apartman egy 4 emeletes épület 4. emeletén található. A lakás különleges varázsa magas tetőtérrel rendelkezik.
Az épület két komplexumban található, melyben 8 apartman található, úszómedencével.
A komplexum mellett egy mandarin kert játszótérrel rendelkezik.
Van egy parkoló.
A komplexum a város egyik legjobb részén található, 5 percre a buszpályaudvartól, amely lehetővé teszi, hogy autó nélkül is működjön. Busszal eljuthatsz szinte minden Montenegróhoz, valamint Dubrovnikhoz (Horvátország), Splithez (Horvátország), Belgrádhoz (Szerbia), Szarajevóhoz (Bosznia és Hercegovina) és néhány más városhoz is.
A terület csendes és nyugodt, a régi város zajától függetlenül, bár az óváros főterülete mindössze 7 perc sétára van. A közvetlen közelében bankok, posta, éttermek, utazási iroda. A régi város kikötőjéhez, valamint a strandokhoz 15 perc gyalog. A töltéshez egy babakocsival mehetsz le, lépések nélkül 20 perc alatt.
Gyalogolási távolságra a klinikától, a fitneszteremtől, az iskolától, az üzletektől és a gyógyszertáraktól. Az élelmiszerárak és a megélhetési költségek jelentősen alacsonyabbak, mint a szomszédos Horvátországban vagy Nyugat-Európában. A külföldiekkel szembeni hozzáállás hagyományosan barátságos, a biztonság kérdése nem éri meg.


A komplexum 2008-ban épült. Az elmúlt 3 évben a lakást állandó lakóhelyként használták. Az apartman hatékony norvég elektromos fűtéssel rendelkezik, így a lakás száraz és meleg. Légkondicionálóval felszerelt.
Az apartman készen áll az életre, ha szükség van azonnali mozgásra - minden berendezés és szükséges bútor rendelkezésre áll.


A lakás megvásárlása lehetővé teszi, hogy a tulajdonos tartózkodási engedélyt szerezhessen Montenegróban, amely az EU tagjai számára egy hivatalos tagjelölt ország státusza. A belépés idejére Montenegróban az ingatlanárak Horvátországban fognak emelkedni, ami most 30 százalékkal magasabb. Ez azt jelenti, hogy egy lakás vásárlása érdekes lehet befektetési célokra. Montenegró pénzneme euró. Sok más európai országtól eltérően, ha Montenegróban lakást vásárolnak, a vásárlónak nem kell megnyitnia egy fiókot egy montenegrói bankban: a pénzeszközöket az eladó számlájára külföldön közvetlenül át lehet vinni. Montenegróban csak közjegyző és fordító, valamint adó fizetése szükséges.

Április 1-jéig (indulási időpontunkig) egy lakás ára 105 ezer euró, később 115 ezer euró

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB