Eladás Egy hálószobás lakás, Przno, Budva Riviera, Montenegro, -

Eladás - Cod. 36675

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 46 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 4

A4-447. Eladó egy hálószobás lakás Przno, Budva Riviera, Montenegro. Hangulatos apartman egy lakóépületben, csendes Przno faluban. Van egy lakás a négy emeletes épület második emeletén. A teljes terület 46 m2.
Az apartman egy nappali konyhával, hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával, terasszal, részleges tengerre néző kilátással és kilátással a zöld fenyőfákra. Lépjen ki a nappaliból a teraszra. Az apartman teljesen berendezett.
A lakás kiválóan alkalmas mind az egész évben igénybe vehető, mind a bérlésre.
Távolság a tengertől 400 méter

A komplexumról

A lakóépület a Budva riviéra egyik legrangosabb területén, Przno faluban található. A csendes mediterrán kikötő, ahol az Adriai-tenger azúrkék, kristálytiszta vizeit fenséges örökzöld hegyek veszik körül. A part mentén hangulatos, régi kőházak találhatók, melyek vörös cseréptetővel és számos kávézóval és étteremmel rendelkeznek egész évben. Montenegróban és az enyhe déli éghajlatban az élet ritka ritmusa optimális feltételeket teremt a pihenésre és a pihenésre.
Sok európai turista számára Przno kedvelt üdülőhely lett. A Milocer tiszteletreméltó parkjától 15 perces sétára, a király és a királynő partjainál, és a Szent István-szigetre, Montenegró leghíresebb szimbólumára megy. Itt a múlt század 50-es évei óta elkezdődött a világhírességek, mint Sophia Loren és Elizabeth Taylor, és Lady Diana és Charles herceg itt töltötték nászútjukat.

A Tivat repülőtér komplexumához vezető út körülbelül 20 percet vesz igénybe, Podgorica repülőtér pedig 40 perc. A tengerbe 300 méter.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Red Feniks Montenegro
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB