Eladás Ház, Sutomore, Bar, Montenegro, Sutomore

Eladás - Cod. 40890

  • Tipus: Ház
  • Terület: 192 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: 2

Sutomore központjában, a "Kekec" iskola közelében, mindössze 300 méterre a fő strandtól, 6-8 perc. séta egy lakásban (Spičansko field). A Villa Gajić a város Mirošica 1. városiasított részén található. A Villa "Gajić" elhelyezkedése rendkívül kényelmes: 250 méterre a buszpályaudvartól, 450 méterre a vasútállomástól és 37 km-re a Podgorica repülőtértől. A 25 méterre található Villa "Gajić" -tól egy szupermarket és egy étterem található. A villával szemben egy másik étterem kínál helyi ételeket. 200 m-re az autópályán egy megamarket "Voli" található, nagy termékválasztékkal, és 150 m-re a Villa "Gajić" megamarket "Aroma" -tól és egy "zöld" piactól. Fontos továbbá, hogy 150 m-re, amikor a főutcára mennek a tengerpartra, ott legyen egy Egészségügyi Központ és Posta.
A Villa "Gajić" (földszint + 2. emelet) szálláskapacitása teljesen felszerelt apartmanokból áll (két dupla és egy öt ágyas) külön konyhával és öt háromágyas stúdióból, közös konyhasarokkal. Az épület teljes nyilvántartott hasznos területe 192 négyzetméter, 24 ággyal rendelkezik (+2 plusz). Minden apartman és stúdió légkondicionált, és tartalmaz: megfelelő bútorokat, TV-ket, internetet, hűtőberendezéseket az ételek és italok számára, külön fürdőszobákat és teraszokat kerti bútorokkal és napernyőkkel. A felsorolt apartmanok és stúdiók mellett van még egy mosókonyha, valamint egy tároló hely más igények kielégítésére (mosoda, higiéniai termékek stb.). Ezen felül a parkolás a ház előtt biztosított, öt parkolóhellyel.
A ház mögötti és a ház előtti terület (1/1) összterülete 120 négyzetméter. A parkosított kert két kerti bútorral és napernyővel rendelkezik, és a kétágyas apartmanokhoz tartozik. A kert este diszkréten megvilágított. A kert egy részét szennyes ruhák szárítására is szánják. Jelentős az is, hogy a ház mögötti, mintegy 100 nm-es kijelölt telekterületen lehetőség van a meglévő épület megépítésére és bővítésére.
A létesítmény kiváló elhelyezkedésének, megjelenésének és felszereltségének köszönhetően a Villa "Gajić" évek óta minőségi szolgáltatásokat nyújt a vendégeknek kölcsönös előnyök érdekében. További információkért forduljon közvetlenül a tulajdonoshoz telefonon: +381/641712000 (Belgrád) / + 382 68308532 (Sutomore-Montenegro). Az ár alkuképes.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB