Eladás Két hálószobás lakás, Tivat, Tivat, Montenegro, Donja Lastva

Eladás - Cod. 38309

  • Tipus: Két hálószobás lakás
  • Terület: 56 m²
  • Szobák száma: 2
  • Emelet: 3

Két hálószoba, teljesen berendezett apartman Tivatban, egy lamellában, a főút mellett, amely a Lepetane - Kamenari komphoz vezet.

Az apartman 56 m2-es, és egy nappali, amely a sarokban lévő konyhában folytatódik, két hálószoba, fürdőszoba és nagy terasz. Teljesen fel van szerelve színes háttérképekkel, dekoratív elemekkel a nappaliban és a fapadlóban a szobákban. A fürdőszoba teljesen felszerelt fürdőszobával, a falak csempével és padlóval vannak borítva. Két hálószoba összesen három hálószobával, egy egyszemélyes ággyal és egy franciaággyal rendelkezik a másik szobában. Kilépés a teraszra a nappaliból lehetséges, kerti bútorokkal van felszerelve, és megszakítás nélküli kilátással rendelkezik a tengerre, amely különösen a színes pálmákat és fenyőfákkal díszíti, amelyek az ég és a tenger azúrkék árnyalataival összefonódnak.

A lamellák előtt a robusztus növényzet folyamatosan tartja a levegőt, és kellemes szagokat sugároz, így a lakosok a természetükben teljes légkört biztosítanak.

A hirdetett eladási ár 8% -ának kibocsátásából származó éves hozamra számíthat, mivel a lakás jelenlegi tulajdonosa 100,00 EUR / nap áron ad ki lakást a nyári szezonban. Az apartman már fél évig van fenntartva a szezonban.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB