Eladás Egy hálószobás lakás, herceg novi, Herceg Novi, Montenegro, Sava Bajkovica 19A

Eladás - Cod. 39143

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 60 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 4

Házvásárlás kapcsán eladjuk gyönyörű tetőtéri apartmanunkat Herceg Novi-ban.

Ez a montenegrói tengerparti város, amely a horvát Dubrovniktól 50 km-re délre található, 10 km-re a horvátországi határtól, Montenegró kulturális fővárosa.

A Tivat repülőtér (Montenegró) 23 km-re, a dubrovniki repülőtér (Horvátország) pedig 30 km-re fekszik. Még télen is, Tivatból Moszkvába napi 2-3 járat repül (Aeroflot, Pobeda, S7, Montenegro Airlines). Nyáron számos rendes és charter járat jön létre, lehetővé téve például, hogy közvetlenül repüljenek Szentpétervárból és Jekatyerinburgból.
A lakás 60 nm-es, plusz egy 10 nm-es terasz, 3,4 m²-es erkély, 5 nm-es tetőtér.


Az apartmanban 1 hálószoba 10 nm-es, nappali-konyha 27 nm-es, kombinált fürdőszoba zuhannyal, tágas előszoba-folyosó található.
A nyitott, tágas, déli fekvésű teraszról csodálatos kilátás nyílik a Kotori-öböl bejáratára. A terasz esőtől és naptól napellenzőkkel van felszerelve.
A lakás egy 4 szintes épület 4. emeletén található. A magas tetőtéri mennyezet különleges varázst kölcsönöz a lakásnak.
Az épület egy komplexumban található, amely két 8 apartmanos épületből áll, úszómedencével.
A komplexum közelében van egy mandarinkert játszótérrel.
Van egy parkoló.
A komplexum a város egyik legjobb részén található, 5 percre a buszmegállótól, amely autó nélkül is lehetővé teszi a munkát. Busszal szinte bármilyen városba eljuthat Montenegróban, valamint Dubrovnikban (Horvátország), Splitben (Horvátország), Belgrádban (Szerbia), Szarajevóban (Bosznia és Hercegovina) és a volt Jugoszlávia néhány más városában.
A terület csendes és nyugodt, az óváros zaja nélkül, bár a főtér mindössze 7 perc alatt elérhető gyalog. A közvetlen közelében vannak bankok, posta, éttermek, utazási iroda. Az óváros kikötője, valamint a strandok gyalog 15 perc alatt elérhetők. Lehet lemenni a sétányra babakocsival, lépések nélkül 20 perc alatt.
Sétára egy klinika, fitneszterem, iskola, üzletek és gyógyszertárak. Az élelmiszerárak nem magasabbak (és gyakran alacsonyabbak is) Moszkvában. Az oroszokhoz való hozzáállás hagyományosan barátságos, a biztonság kérdése nem éri meg.


A komplexum 2008-ban épült. Az elmúlt 3 évben a lakást állandó lakóhelyként használják. A lakás hatékony norvég akkumulátorokkal rendelkezik, így a lakás száraz és meleg. Fel van szerelve légkondicionálóval.
A lakás készen áll a lakásra, ha azonnal be kell jelentkezni - minden felszerelés és a szükséges bútor rendelkezésre áll.


Lakásvásárlás lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy tartózkodási engedélyt szerezzen Montenegróban, amely ország hivatalos státusával rendelkezik - az EU tagjelöltje. A belépés időpontjáig a montenegrói ingatlanárak inkább a horvátországi árakra emelkednek, amelyek ma már 30 százalékkal magasabbak, vagyis a lakásvásárlás érdekes lehet befektetési célokra. Montenegró pénzneme az euro. Sok más európai országtól eltérően, amikor Montenegróban lakást vásárol, nem feltétlenül kell megmutatnia a források forrását, ha szükséges, akkor az Orosz Föderációban is fizethet. Montenegróban csak a közjegyző és fordító szolgáltatásáért, valamint az adót kell fizetni.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB