Eladás Három hálószobás lakás, Djerane, Ulcinj, Montenegro, Djerane 2

Eladás - Cod. 41871

  • Tipus: Három hálószobás lakás
  • Terület: 140 m²
  • Szobák száma: 5
  • Emelet: 4

Teljesen felszerelt klasszikus kialakítású 143 négyzetméteres 3 hálószobás lakótér
Eredeti 2 különálló apartman egy teljesen felszerelt, modern, de klasszikus kialakítású lakótérré. A délkeleti fekvésű nagyméretű, elegáns nappali/étkező nagy ablakaival és erkélyajtóival (mindkét erkély a nappaliból érhető el) pihentető kilátást nyújt a zöld környezetre, valamint az Adriai-tengerre. Két hálószoba, melyek a nappalihoz hasonlóan keményfa padlóval burkoltak, tágas, egyedi gyártású tolóajtós gardróbszekrényekkel lettek felszerelve, több mint elegendő tárolóhellyel. Mindkét hálószoba tolóajtóval rendelkezik, ahonnan ki lehet jutni az erkélyekre. A 3. hálószoba eredetileg konyhahelyiség, ezért kisebb, és tökéletes tárolóhelyként is szolgálhatna. Az ingatlanban 2 fürdőszoba található, mindkettőben WC, mosdó és zuhanyzó, valamint mosógép. Az egyik fürdőszobában kád/zuhany kombináció, a másikban pedig zuhanykabin található. Mindegyik rendelkezik önálló elektromos kazánnal. A konyhában hűtőszekrény, indukciós főzőlap, sütő, páraelszívó és mosogatógép található, amelyek mindegyike modern, kiváló minőségű. A konyhában további egyedi gyártású szekrények találhatók a tárhely növelése érdekében.
Két független inverteres váltakozó áramú egység szolgálja a nyári hónapok hűtését, valamint a téli hónapokban fűtést. A folyosók, a nappali(k) és a hálószobák hűthetők vagy fűthetők ezekkel az egységekkel. Ezen kívül a nappaliban és a hálószobákban elektromos fűtőtestek kerültek beépítésre.
Összességében egy tökéletes élettér, ahol a minőség volt a legfontosabb tényező a belső térben, ami az anyagokon és a felszereléseken is meglátszik. Legyen szó családról, vagy tökéletes második otthonról, ez a lakótér minden kényelemmel és kényelemmel rendelkezik az azonnali beköltözéshez.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB