Eladás Ház, Sutomore, Bar, Montenegro, -

Eladás - Cod. 37008

  • Tipus: Ház
  • Terület: 190 m²
  • Szobák száma: 4
  • Emelet: 2

D9-1101. Új ház eladó Sutomore, Bar riviera, Montenegro. Az autópálya alatt, a Sutomore tengerparti sétányon 10 perc gyalog. A ház egy csendes utcában található. Közelében üzletek, pékségek, buszpályaudvar és vasútállomás.
      A ház kétszintes, 190m2-es ház. A telek, amelyen a ház található 363m2. A telken van egy sövény, magas ciprusfák és más díszfák és cserjék.
A ház kényelmes családok számára. A földszinten van egy előszoba, konyha, nappali, hálószoba, fürdőszoba. A második emeleten van egy előszoba, 3 szoba és egy fürdőszoba. Az egyik hálószoba erkéllyel rendelkezik.
       A ház új bútorokkal van berendezve, a konyhában elektromos tűzhely, sütő, páraelszívó, hűtőszekrény, mosogatógép, kenyérpirító található. A konyhában minden szükséges konyhai eszköz található. A nappaliban TV található. A földszinten található fürdőszobákban mosógép, vízmelegítők és fűtött törülközőtartók találhatók. A ház készen áll arra, hogy beinduljon. A télen történő fűtéshez külön villamos vezetékek vannak az elektromos konvektorok csatlakoztatására. A ház természeti ellátó és elszívó szellőzése, amely a házban normális légáramlást biztosít, ami miatt a házban nincs magas páratartalom az év bármely szakában, továbbá klímaberendezések is vannak.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


Red Feniks Montenegro
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB