Eladás Villa, zabrdje, Lustica, Montenegro, Zabrdje bb

Eladás - Cod. 42925

  • Tipus: Villa
  • Terület: 176 m²
  • Szobák száma: 3
  • Emelet: 2

Üdvözöljük ebben a gyönyörű kőházban, amely Zabrdje festői falujában található, a bájos Lustica-félszigeten. Ez a bájos ingatlan rusztikus bájt áraszt, miközben modern kényelmet és lenyűgöző kilátást nyújt a tengerre. Ez a nagylelkű, 731 négyzetméteres telken elhelyezkedő rezidencia idilli menedéket nyújt.

Ahogy közeledik az ingatlanhoz, zárt bejárat és gyönyörűen megépített kőfal fogadja, amely biztosítja a magánéletet és a biztonságot. A 176 m2 alapterületű, két szinten elhelyezkedő főépület jól átgondolt alaprajzzal büszkélkedhet. A földszinten található egy tágas konyha étkezővel, amely tökéletes összejövetelek lebonyolítására és kulináris élvezetek készítésére. A szomszédos nappali barátságos légkört biztosít, így ideális hely a kikapcsolódásra és a szórakozásra.

Az első emeletre feljutva három kényelmes hálószobát talál, amelyek bőséges helyet kínálnak a pihenésre és a feltöltődésre. A két fürdőszoba a lakók és a vendégek igényeit kielégíti. A belső terekben a hagyományos és a kortárs elemek ízléses keveréke található, a részletekre való figyelem pedig minden lépésnél szembetűnő.

A főépület szomszédságában található egy különálló kisméretű, 25 négyzetméteres építmény, mely vendégházként vagy magánszállásként is szolgálhat. Ez a kiegészítő tér rugalmasságot és kényelmet kínál látogatók fogadásához vagy személyes hobbihoz.

Kilépve a buja növényzettel és érett fákkal díszített, hangulatos udvarra leszel ragadtatva. A jól karbantartott tereprendezés békés és nyugodt légkört teremt, lehetővé téve a lakók számára, hogy elmerüljenek a természet szépségében. A szabadtéri terület fénypontja a nagy medence és a fürdőrészleg, amelyek pihenésre és mediterrán éghajlatra csábítanak.

Kiváló elhelyezkedésével egy békés faluban ez a kőház a nyugalom oázisát és a nyüzsgő világ elől való menekülést kínálja. Akár állandó lakhelyet, akár nyaralóhelyet keres, ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál a harmonikus életmód felkarolására a Lustica-félsziget gyönyörű tengerparti táján.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB